Szolgáltatások

Adótanácsadás

A rendszeres, illetve az eseti adótanácsadás során időszerű, személyre, társaságra szabott gyakorlati tanácsokkal látjuk el Önöket az adózás minden területén. Ügyfeleink minden problémájára megoldást találunk, akár eseti tanácsadás, vagy szerződéses viszonyból származó folyamatos együttműködésről van szó. Ügyfeleinket képviseljük az adóhatóságnál, elkészítjük bevallásaikat, visszaigényléseiket, ezáltal biztosítva számukra a törvény által meghatározott kötelezettségeik teljesítését és lehetőségeik minél jobb kihasználását.

  • Adóhatósági határozatok vizsgálata, adóeljárásban való beadványok készítése, kapcsolattartás az adóhatósággal
  • Adóoptimalizálás
  • Áfa bejelentkezés, éves bevallások összeálítása
  • Bérszámfejtéssel, személyi jövedelmadóval kapcsolatos ügyintézés, tanácsadás
  • Adóbevallások készítése
Könyvelés

Teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújtunk az alapítást megelőző tanácsadással kezdődően, a folyamatos működésen keresztül, a speciális számviteli feladatok ellátásáig. Partnereink részére folyamatos, naprakész információkat biztosítunk, ezen felül havi gyakorisággal nyújtunk információt a vállalkozás eredményességéről, adózási feladatainak teljesítéséhez, valamint az adótervezéshez.

HR szolgáltatások

Társaságunk ellátja a munkaerő kiválasztással, toborzással, optimalizálással, tanfolyamszervezéssel kapcsolatos feladatokat. Vállaljuk a munkaüggyel kapcsolatos analitikák átvilágítását, a vállalkozás munkaügyi rendszerének kialakítását.

Bérszámfejtés

Cégünk a bérszámfejtéssel, bérfeladással kapcsolatos feladatok teljes körű ellátását vállalja, ennek keretében testreszabott információkat, bizonylatokat bocsátunk partnereink rendelkezésére.

Adó és munkaügyi átvilágítás, belső ellenőrzés

Igény szerint kialakítjuk és végrehajtjuk az ellenőrzési feladatokat, optimalizáljuk a partnereink számára rendelkezésre álló erőforrásokat.

Válságmenedzsment

A csődtörvény és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelő eljárásban ellátjuk az átszervezéssel, átvilágítással kapcsolatos jogi, számviteli, munkaügyi feladatokat, új rendszereket alakítunk ki, optimalizáljuk a rendelkezésre álló erőforrásokat.

 
Minden jog fenntartva. © 1995-2006 ITA Hungaria Kft.